​Mulighed for rabat på udvalgte opgaver

Specialist i byggestyring​

15 års erfaring​

Renovering af badeværelse med mange års erfaring​

Hos Byggespecialsten er vi eksperter i renovering af badeværelse. Skal du have nyt badeværelse i din bolig i Dragør eller på Amager, har vi mange års erfaring med at skabe et helt nyt, som øger boligens værdi samt skaber merværdi for dig. ​Badeværelset er et af de mest brugte rum i dit hjem. Derfor er det af stor betydning, at dit badeværelse er hensigtsmæssigt indrettet både for store og små.

Det er vigtigt, at funktionaliteten er i orden, at badeværelset er let at rengøre, og at der er en rar og afslappet stemning. ​Vi hjælper dig med renovering af dit gamle badeværelse, så du får et nyt badeværelse, der er moderne og flot.

Bestil renovering af badeværelse hos os

Drømmer du om at få nyt badeværelse, tilbyder vi grundig renovering af badeværelse i flotte materialer efter eget valg. ​Vi har mange års erfaring med at lave badeværelser, så de passer perfekt til vores kunder. ​Smag og behag er forskelligt, og vi lægger stor vægt på, at dit badeværelse passer til dig og stilen i resten af huset.​​

Derfor lytter vi til vores kunder og bruger meget tid på rådgivning. ​Vi er nemlig af den overbevisning, at god kommunikation er vejen til det bedste resultat, som du bliver glad for. Vi har fokus på dine behov og kan levere et badeværelse præcis efter dit ønske.​

Få et godt tilbud på nyt badeværelse

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan for dig i forbindelse med renovering af badeværelse, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder. Når det kommer til nyt badeværelse, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Skal vi hjælpe dig med at føre dine badeværelsesdrømme ud i livet? Kontakt os på telefon 26 79 82 59. Vi ser frem til at høre fra dig.

Byggespecialist

v/ murermester Poul Rasmussen

CVR: 32490484

Kontakt

Tlf.: 26 79 82 59

Mail: Bygge​specialist