​Mulighed for rabat på udvalgte opgaver

Specialist i byggestyring​

15 års erfaring​

Flisearbejde både inde og ude​

Har du brug for en kompetent ekspert inden for flisearbejde, tilbyder vi hos Byggespecialisten alt slags flisearbejde i høj kvalitet, både indendørs og udendørs i alle typer boliger i Dragør og på Amager. Vi har stor erfaring med fliser på badeværelse, havefliser og samt i køkken, bryggers og foran huset. Skal vi hjælpe dig med at realisere et projekt, er vi klar til at varetage opgaven.

Som professionelt byggefirma tilbyder vi en lang række forskelligartede services, hvor flisearbejde er noget af det, vi har bred kompetence inden for. Skal du have skiftet fliser i badeværelse, køkken eller andre vådrum, hvor der eksempelvis skal lægges mosaikker, tager vi gerne en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi udfører flisearbejde i høj kvalitet

Vil du være sikker på at entrere med et seriøst og kompetent firma, der kan udføre flisearbejde i høj kvalitet, er vi yderst erfarne fagfolk, der har mange projekter bag os. Siden 2004 har vi hjulpet masser af kvalitetsbevidste kunder med at realisere deres boligdrømme. Skal vi også hjælpe dig?

​​

Hos Byggespecialist kan vi varetage opgaven fra start til slut. Vi kan stå for indkøb, nedrivning og opsætning af helt nye fliser, så du får et flot, nyt badeværelse, bryggers eller køkken. Tag os med på råd fra begyndelsen, så vi kan agere sparringspartner med henblik på at komme i mål med et succesfuldt projekt.

Professionel rådgivning og vejledning

Står du over for en opgave, hvor der skal udføres flisearbejde som eksempelvis fliser i badeværelse eller havefliser, er vi altid interesseret i at hjælpe dig. Vi har fokus på dine behov, hvorfor vi gør alt, vi kan for at rådgive og vejlede dig til at vælge den løsning, der passer bedst til dig og din bolig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig på telefon 26 79 82 59.

​​

Byggespecialist

v/ murermester Poul Rasmussen

CVR: 32490484

Kontakt

Tlf.: 26 79 82 59

Mail: Bygge​specialist