​Mulighed for rabat på udvalgte opgaver

Specialist i byggestyring​

15 års erfaring​

Facaderenovering og professionel rådgivning​

Hos Byggespecialist er vi eksperter i facaderenovering på alle typer bygningsfacader. Vi tilbyder vores ekspertise og erfaring til bolig- og bygningsejere i Dragør og på Amager, hvor vores primære kunder kommer fra. Vi er et kvalitetsbevidst og perfektionistisk byggefirma, der har udført mange facaderenoveringer gennem årene.

Vi udfører alt inden for facaderenovering samt rådgiver jer ud fra markedets produkter for at opnå det bedste resultat, uanset om du skal have udbedret sætningsskader eller isoleret hele dit hus. Ønsker du et godt tilbud, kommer vi gerne forbi og ser på din bolig.

Grundig og gennemgribende facaderenovering

Det er ganske uundgåeligt, at en facade vil blive medtaget og se slidt ud. Det danske klima er en hård prøvelse grundet det omskiftelige vejr. Men med en grundig facaderenovering er det muligt at genskabe den flotte facade samt øge værdien på den pågældende bolig eller bygning.

Vi har specialiseret os i alle typer opgaver på husets facade og har stor erfaring med at tænke klimavenligt byggeri, energibesparelse og lang levetid for jeres hus.​ Det betyder, at du får en kompetent og erfaren samarbejdspartner i processen i at vælge den rigtige løsning for jer. Tag os derfor med på råd fra starten, så du er sikker på, at alle elementer tænkes med.

Vi anvender de bedste materialer

For at sikre os at dine facader får den bedste behandling, anvender vi kun de bedste materialer på markedet. 

Ønsker du rådgivning og vejledning, er vi altid klar til at give nogle gode råd og en faglig vurdering af, hvad der skal til for at genoprette værdien af facaden på din bolig.

Kontakt os i dag for nærmere aftale om facaderenovering, så giver vi et godt tilbud. Ring på telefon 26 79 82 59.

Byggespecialist

v/ murermester Poul Rasmussen

CVR: 32490484

Kontakt

Tlf.: 26 79 82 59

Mail: Bygge​specialist